Închide meniul

Fost golgheter al naţionalei, atac la jucătorii lui Rădoi! "Au devenit sensibili. Ar trebui educaţi"

Silviu Corneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 14:38

Reclamă
Fost golgheter al naţionalei, atac la jucătorii lui Rădoi! "Au devenit sensibili. Ar trebui educaţi"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi şi jucătorii echipei naţionale

"S-au adunat multe frustări, ironii, critici. Sigur, poate unele dintre ele au fost pe bună dreptate. Însă jucătorii au devenit foarte sensibili. Poate ar trebui educați pentru astfel de momente, pentru a le face față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și Alibec a interpretat greșit cuvintele lui Marica. Chiar dacă întrebările jurnaliștilor sunt câteodată tendențioase, cu două tăișuri, Tătărușanu putea să gestioneze mult mai bine acel moment. A fost o refulare", a declarat Viorel Moldovan la Digi Sport.

Duel verbal între jucătorii naţionalei şi Ciprian Marica

Tricolorii au remizat, scor 1-1, cu Irlanda de Nord, iar Cirprian Marica a criticat jocul naționalei. Primul care i-a replicat a fost Denis Alibec: ”Să vină el să joace”, a tunat atacantul naționalei după meci. 

Acestuia i-au sărit în ajutor Mirel Rădoi și Alexandru Maxim, care l-au atact și ei pe Marica.

Să lăsăm ironiile, pentru că nu ne ajută cu nimic”, a fost replica lui Maxim, completat de Rădoi: ”Dacă reușeam sa câștigăm, poate nu mai erau aceste remarci ironice”.

Reclamă

Marica: "Ştiu cine e Alibec şi ce poate"

"Am primit invitaţia de a juca din nou pentru echipa naţională şi sunt foarte euforic. Mi-aş fi dorit enorm de mult să revin şi să joc încă o dată pentru echipa naţională, să pot trăi emoţiile şi plăcerea. Din păcate, cele 4 operaţii de la picior nu îmi mai dau voie să fac acest lucru. 

Au şansa nişte băieţi care ar trebui să arate mai mult în teren şi mai puţin în afara lui. Consider că noua generaţie ar trebuie să fie mai cumpărata, mai echilibrată şi mai ambiţioasă în teren", a spus Marica la AntenaSport.

Tătăruşanu a răbufnit la adresa jurnaliştilor

"Nu poți să pui niște întrebări normale? Alte întrebări nu ai? Întrebi doar despre ce au spus Marica sau Dragomir? Mi s-ar părea normal să-mi pui întrebări normale, chiar n-ai întrebări despre meci?", a izbucnit Tătăruşanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și