Închide meniul

Marica vs. Alibec, partea a doua! ”Nu poți să ascunzi lucrurile sub preș”

Silviu Corneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 10:48

Reclamă
Marica vs. Alibec, partea a doua! ”Nu poți să ascunzi lucrurile sub preș”

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Ciprian Marica și Mirel Rădoi

Primul care i-a replicat a fost Denis Alibec: ”Să vină el să joace”, a tunat atacantul naționalei după meci. Acestuia i-au sărit în ajutor Mirel Rădoi și Alexandru Maxim, care l-au atact și ei pe Marica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să lăsăm ironiile, pentru că nu ne ajută cu nimic”, a fost replica lui Maxim, completat de Rădoi: ”Dacă reușeam sa câștigăm, poate nu mai erau aceste remarci ironice”.

Ciprian Marica le-a dat replica

Fostul internațional a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a comentat declarațiile lui Alibec și și/a justificat criticile.

Aseară am primit în direct invitația să joc din nou la echipa națională! Doamne, cât mi-aș dori ca măcar pentru un singur meci să mai simt emoția aia! Din păcate, nu mai e posibil! Cele 4 operații de la genunchi mi-au tăiat prematur speranța.

Dar, atât cât a fost, am fost un norocos. Am jucat cu tricolorul pe piept, am trăit bucurii imense, am plâns, am încercat de fiecare dată să dau chiar mai mult decât pot. 
Asta îmi dă dreptul să vorbesc despre echipa națională. Pentru toți vine o vreme când doar cu atât mai rămâi, cu amintirile și cu comentariile.

Reclamă

Nu e simplu să comentez prestațiile foștilor mei camarazi. La victorii, da, e ușor. Toată lumea e fericită, treci peste toate. Dar când lucrurile nu merg, nu poți să le ascunzi sub preș. 

Ciprian Marica: ”Am datoria să spun adevărul”

Am datoria să spun adevărul, pentru că doar adevărul ajută. Nu pot să vin în fața voastră și să spun că mă mulțumește un egal acasă, 11 contra 10, cu Irlanda de Nord!

Nu pot să spun că totul a fost minunat când voi toți ați văzut că am avut probleme. Ce credibilitate aș mai avea? Cui ar folosi dacă împachetez eu realitatea în ceva nereal?

Reclamă 4 / 0/3

Rămân, până la capătul zilelor, cel mai mare suporter al echipei naționale. Și sper din tot sufletul să am ocazia să vorbim doar despre prestații remarcabile. Pentru că nimic nu aduce atâta bucurie românilor ca echipa națională. Ca fotbalul, în general! HAI ROMÂNIA!”, a scris Marica pe contul său de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și