Închide meniul

Chiricheş a revenit la naţională şi şi-a recuperat banderola de căpitan! Ce a adus nou Mirel Rădoi

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 15:38

Reclamă
Chiricheş a revenit la naţională şi şi-a recuperat banderola de căpitan! Ce a adus nou Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vlad Chiricheş este căpitanul echipei naţionale

Căpitanul naţionalei a dezvăluit cu ce a venit nou Mirel Rădoi şi cum a încercat să-i mobilizeze pentru dubla care urmează. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş: "Mirel a venit cu o gândire pozitivă" 

"Mirel a venit cu o gândire pozitivă, încearcă să ne dea încredere, să facem lucruri bune, sperăm să-l ajutăm să înceapă cu dreptul această campanie şi să câştigăm meciuri alături de el.

Mă bucur pentru Alibec că şi-a găsit un antrenor care-i place foarte mult. Eu nu vreau să mă hazardez şi spun despre cineva că a fost antrenorul meu preferat. 

Am avut parte de mulţi antrenori la naţională şi fiecare dintre ei ne-a ajutat. Sperăm că la sfârşitul campaniei să spune că Mirel a fost cel mai bun", a declarat Vlad Chiricheş la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord.

Chiricheş va fi căpitanul României

Vlad Chiricheş a revenit la echipa naţională după ce accidentările l-au ţinut departe de prima reprezentativă timp de o perioadă mai îndelungat. Experimentatul fundaş central şi-a recuperat banderola de căpitan.

Reclamă

"Nu a fost nicio alegere din partea jucătorilor. Antrenorul ia decizia asta şi el e în măsură să aleagă căpitanul echipei. Sunt complet refăcut. Cu capul limpede. 

Am venit la naţională să o ajut cât pot eu de mult. Nu mă gândesc la ce a fost înainte, la accidentări. Sunt concentrat sută la sută", a mai spus Chiricheş.

Chiricheş: "Sper că aceste meciuri să ne dea moral pentru baraj"

"Eu văd meciurile astea foarte importante. Am început o nouă etapă cu Rădoi antrenor şi sperăm să avem rezultate bune care să ne ajute în barajul cu Islanda, dar şi în finala barajului", a încheiat Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 4 și 7 septembrie, naționala României va întâlni Irlanda de Nord, la București, pe Arena Națională, și Austria, la Klagenfurt, în primele două jocuri din noua ediție a Ligii Națiunilor. Ambele partide se vor disputa de la ora 21:45 şi vor fi în format live text pe antenasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și