Închide meniul

Lovitură pentru Mirel Rădoi. Ianis Hagi riscă să nu mai joace niciun meci la Glasgow Rangers. Avertismentul autorităţilor din Scoţia

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2020, 16:57 / Actualizat: 12 decembrie 2022, 16:39

Reclamă
Lovitură pentru Mirel Rădoi. Ianis Hagi riscă să nu mai joace niciun meci la Glasgow Rangers. Avertismentul autorităţilor din Scoţia

Profimediaimages

Probleme pentru Ianis Hagi

Pandemia de coronavirus ar putea da o nouă lovitură fotbalului din Scoţia. După ce ultimul sezon s-a încheiat prematur, sunt probleme şi în actuala ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarele două meciuri ale lui Celtic şi Aberdeen au fost suspendate din cauza infectărilor cu coronavirus. Protocolul medical a fost încălcat grav de câţiva jucători, iar prim-ministrul a transmis un ultim avertisment. Dacă situaţia se va repeta se vor lua măsuri drastice.

Chiar şi echipa lui Ianis Hagi riscă să aibă probleme

Prim-ministrul scoţian, Nicola Sturgeon, a intervenit şi a cerut ca Celtic şi Aberdeen să nu mai joace nicio partidă în următoarele 14 zile. Totul după ce fundaşul campioanei, Boli Bolingoli, a zburat în Spania. A încălcat carantina şi a jucat apoi în remiza cu Kilmarnock.

Nu putem permite aşa ceva. În fiecare zi stau aici şi le cer oamenilor să facă un sacrificiu uriaş în modul în care îşi trăiesc vieţile. Nu este deloc uşor pentru cei mai mulţi dintre ei. Aşadar, nu îi putem privilegia pe jucătorii de fotbal. Aşa ceva nu se mai poate!

Sunt un fan al fotbalului şi nu vreau să opresc competiţiile, dar avem posibilitatea de a lua această decizie şi vom fi pregătiţi să o facem. Am închis străzi, am închis şcoli, suntem capabili să mai recurgem la astfel de gesturi„, a declarat Sturgeon, conform BBC.

Reclamă

În cazul în care se va opri din nou fotbalul, Ianis Hagi poate avea mult de suferit. Riscă să nu aibă meciuri în picioare înaintea meciurilor cu Irlanda de Nord şi Austria, din Liga Naţiunilor.

Ar fi o problemă importantă pentru mijlocaşul de 21 de ani şi în perspectiva partidei cu Islanda, din barajul pentru prezenţa la Campionatul European. Duelul cu nordicii este programat pe 8 octombrie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și