Închide meniul

Marele minus al lui Florinel Coman, explicat de Mirel Rădoi. Cum a reușit să îl motiveze

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 9:28

Marele minus al lui Florinel Coman, explicat de Mirel Rădoi. Cum a reușit să îl motiveze

SportPictures / Paul Ursachi / SportPictures via hepta

Marele minus al lui Florinel Coman, explicat de Mirel Rădoi. Cum a reușit să îl motiveze

Rădoi susține că marele minus al lui Coman este individualitatea, nefiind un jucător de echipă, ci încercă să iasă în evidență prin calitățile sale individuale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, despre marele minus al lui Mirel Rădoi

Totodată, Mirel Rădoi a explicat și cum l-a motivat pe Florinel Coman, care a înscris două goluri în duelul dintre România și Anglia (4-2), de la Campionatul European U-21 din 2019.

”Florinel nu a fost niciodată un jucător de echipă. De asta și are reușitele pe care le are, pentru că are calități individuale. Orice acțiune ai, trebuie să termini acțiunea.

Când l-am băgat cu Anglia i-am zis că trebuie să termine acțiunea, pentru că el poate, este proaspăt, noi nu mai puteam.

I-am zis că dacă ne prind pe tranziție negativă, ne omoară. I-am zis să termine toate acțiunile, nu mă interesează dacă dă cu ea în tribună. Și rezultatul s-a văzut: două goluri și un 11 metri”, a spus Rădoi, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și