Închide meniul

Dorinel Munteanu nu crede în Mirel Rădoi: "E o alegere de criză"

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 12:02

Reclamă
Dorinel Munteanu nu crede în Mirel Rădoi: "E o alegere de criză"

Dorinel Munteanu, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Mirel Rădoi, care a fost lăudat de Victor Pițurcă, nu a primit votul de încredere și din partea lui Dorinel Munteanu. Acesta și-a exprimat scepticismul în privința noului selecționer, în cadrul unei intervenții la ProSport.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E o alegere de criză, de necesitate. Sigur, eu am încredere în primul rând în jucătorii echipei naționale, chiar dacă Mirel nu are o experiență foarte mare. Ca selecționer trebuie să ai o experiență în spate, să ai rezultate, să ai activitate în spate", a declarat Munteanu pentru sursa citată. 

Dorinel Munteanu ar fi vrut un alt selecționer

Dorinel Munteanu a fost și el pe lista posibililor selecționeri în urmă cu 4 ani. Consideră că și acum FRF ar fi trebuit să meargă pe mâna unui antrenor cu mai multă experiență.  

"Cei care ar fi fost în această situație dificilă nu pot veni la echipa națională. Mă refer la Boloni, la… mai sunt antrenori care ar fi putut să fie, dar nu au intrat în calculele Federației. Acum, avem selecționer și trebuie să fim alături de echipă. Mircea Rednic îndeplinește foarte multe condiții, a antrenat în alte campionate decât cel intern. Nu știu de ce nu a fost contactat", a mai spus Dorinel Munteanu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și