Închide meniul

Meciul de retragere al lui Adi Mutu, în pericol! Ultimele detalii despre evenimentul de la Cluj-Napoca

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 19:14

Reclamă
Meciul de retragere al lui Adi Mutu, în pericol! Ultimele detalii despre evenimentul de la Cluj-Napoca

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adi Mutu așteaptă să debuteze pe banca României U21

Pandemia de coronavirus a dat însă planurile peste cap, iar organizatorii au anunțat că iau în calcul să reprogrameze evenimentul, la care ar fi trebuit să participe Totti, Del Piero, Pirlo, Cannavaro sau Gattuso. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vorbind realist, cred că șansele să se întâmple în iunie sunt foarte mici, dar încă n-am luat nicio decizie. Suntem în contact cu ministerele și vrem să avem meciul doar când spectatorii vor avea siguranță. De asta n-am venit încă cu un răspuns oficial. Este o situație în care cu toții ne adaptăm din mers. 

Erau aproape 10.000 de bilete vândute. Vreau ca lumea să știe că meciul o să aibă loc sută la sută. Rămâne de văzut când. În decursul verii este puțin probabil. Primul nostru target este în toamnă", a spus Patrick Ciorcilă, managerul Sports Festival, pentru ProSport.

Adi Mutu, debutează în toamnă pe banca tineretului

Adi Mutu n-a apucat să debuteze pe banca naționalei de tineret. Dacă pericolul reprezentat de coronavirus va dispărea, Briliantul își va începe mandatul în luna septembrie. 

"În izolare, am posibilitatea de a studia mai mult, de a citi lucruri care mă interesează. Cred că această perioadă e un moment pentru toți să reflectăm, să ne gândim la noi, să fim mai buni, mai înțelegători și mai puțin superficiali", a fost mesajul transmis de Adi Mutu, în cadrul interviului acordat pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și