Închide meniul

EXCLUSIV | Gică Popescu: "Și Ghencea ar putea prelua meciuri de la Euro"

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 11:37

Reclamă
EXCLUSIV | Gică Popescu: "Și Ghencea ar putea prelua meciuri de la Euro"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gică Popescu vrea mai multe meciuri de la Euro în București

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat deja că Bucureștiul este pregătit să organizeze mai multe meciuri la Campionatul European de Fotbal, competiție ce a fost amânată pentru anul 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Gică Popescu, care este ambasador al turneului final, susține că totul era destul de bine pus la punct chiar și pentru această vară.   

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt convins că dacă organizam anul acesta Euro 2020, l-am fi organizat foarte bine şi am fi avut două dintre cele trei stadioane gata de antrenament", a spus fostul internațional, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Gică Popescu: "Și Ghencea ar putea prelua meciuri de la Euro"

Dacă Euro ar fi avut loc în această vară, așa cum era programat, Bucureștiul ar fi trebuit să găzduiască patru partide. Mai multe orașe din Europa, aflate pe lista organizatorilor, sunt puternic afectate de pandemia de coronavirus. Există șanse să renunțe la meciurile de anul viitor. 

"Având stadionul Ghencea terminat, ar putea fi preluate meciuri pentru Euro pe terenul Ghencea", a anunțat Gică Popescu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și