Închide meniul

Roberto D’Aversa "plânge" după Dennis Man și Valentin Mihăilă: "Meritau să joace!" Parma, ultimele meciuri în Serie A

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 7:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Reclamă
Roberto DAversa "plânge" după Dennis Man și Valentin Mihăilă: "Meritau să joace!" Parma, ultimele meciuri în Serie A

profimediaimages

Parma a retrogradat în Serie B

 Dennis Man s-a "rupt" în meciul cu Crotone, în timp ce Valentin Mihăilă a acuzat probleme din cauza pubalgiei. Roberto D'Aversa crede că problemele de lot au fost principalul motiv pentru care Parma a retrogradat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Parmei acuză problemele de lot

"E păcat, jucătorii meritau să joace asemenea meciuri cu echipe precum Atalanta, sau cel de la Roma cu Lazio. Sunt probleme mari de efectiv, dar oricine îmbracă tricoul Parmei trebuie să-şi facă datoria. În acest sezon şi accidentările au jucat un rol important, a fost mereu un handicap. Poate nici eu nu am reuşit să le transmit ce trebuiau să facă", a declarat Roberto D'Aversa, la conferința de presă dinaintea meciului cu Atalanta. 

Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Parma, sezon dezastruos

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. D'Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze. Antrenorul Parmei și-a cerut scuze față de jucători și fani. 

Reclamă

"S-a dat deja acest verdict al retrogradării pe care înca nu pot să-l accept. Asta pentru că această echipă este de Serie A. Dar nu regret că m-am întors la echipă. Eu chiar am crezut că ne putem salva, nu am reuşit şi îmi cer iertare. Sunt foarte ataşat de acest club, a fost o decizie sentimentală. Mai am un an de contract, dar la final voi discuta cu conducerea dacă mai rămân sau nu. Nu stau doar pentru că ma leagă o hârtie, e doar o formalitate. A fost o mare dezamăgire pentru noi toţi, am trăit o perioadă încredibilă. 

Au fost multe meciuri în care rezultatul final nu a fost cel meritat. Ştiu că băieţii sunt dezamăgiţi. Se spune că cei învinşi sunt orfani, nu au tata, de aceea mă simt responsabil pentru tot. Nu ştiu ce s-ar fi întamplat dacă aş fi antrenat echipa tot sezonul, au venit mulţi jucatori noi, mulţi straini, au fost probleme de comunicare, de integrare. Eu cred că lucrurile ar fi stat altfel dacă eram din start", a mai spus Roberto D'Aversa. 

Parma reușise să revină în 2018 pe prima scenă a fotbalului italian după ce, în 2015, a fost retrogradată în Serie D. Echipa s-a confruntat cu grave probleme financiare. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și