Închide meniul

VIDEO | Nebunie la Milano! Suporterii lui Inter au luat stadionul cu asalt înaintea meciului cu Sampdoria. Atmosferă incendiară lângă "Giuseppe Meazza"

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 17:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Reclamă
VIDEO | Nebunie la Milano! Suporterii lui Inter au luat stadionul cu asalt înaintea meciului cu Sampdoria. Atmosferă incendiară lângă "Giuseppe Meazza"

profimediaimages

Fanii lui Inter Milano s-au strâns la stadion înaintea meciului cu Sampdoria

Inter a cucerit primul titlu în Serie A după o pauză de 11 ani. Echipa lui Antonio Conte a oprit hegemonia lui Juventus, 9 coroane consecutive, iar sărbătoarea suporterilor a fost pe măsură. Meciul cu Sampdoria este primul pentru Inter după ce a devenit matematic campioană. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nebunie la Milano înainte de Inter – Sampdoria

19 trofee de campioană are Inter în palmares. La precedentul titlu, în 2010, printre jucătorii de bază ai nerazzurrilor se număra și românul Cristi Chivu.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și