Închide meniul

Englezii vor să aducă finala Champions League în Regat! Decizia Guvernului britanic, înainte de Manchester City – Chelsea

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 17:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Reclamă
Englezii vor să aducă finala Champions League în Regat! Decizia Guvernului britanic, înainte de Manchester City – Chelsea

profimediaimages

Finala Chmpions Legaue, în pericol

Finala Champions League din 2021 ar trebui să se dispute la Istanbul, conform planifăcării inițiale. Guvernul britanic a introdus însă Turcia pe "lista roșie". Concret, delegațiile lui Chelsea și Manchester City vor intra 10 zile în carantină la întoarcerea în Marea Britanie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii vor să aducă "acasă" finala UEFA Champions League

Noua măsură se va aplica din 17 mai. Finala Ligii Campionilor nu va primi derogare, anunță The Times. 12.000 de fani trebuiau sa facă deplasarea la Istanbul pentru finala Champions League. 

"Am fost nevoiți să punem Turcia pe lista roșie, suporterii nu ar trebui să meargă acolo. Federația a demarat negocierile cu UEFA, noi suntem dispuși să organizăm finala. Am discutat și cu ceilalți miniștri, toată lumea este foarte deschisă pentru acest demers", a anunțat Ministrul Transporturilor din Marea Britanie, potrivit Daily Mail. 

Propunerile englezilor pentru finala Champions League

Wembley Stadium și Villa Park sunt propunerile englezilor. Ultima dată când finala Ligii s-a disputat în Regat a fost în 2013, când Bayern Munchen o învingea cu 2-1 pe Borussia Dortmund.

Chelsea a ajuns în ultimul act după ce a trecut cu 3-1 la general de Real Madrid, în semifinale. De cealaltă parte, City i-a administrat un neverosimil 4-1 lui PSG. 

Reclamă

Pentru Chelsea, este a treia finală de UCL din istoria clubului. Londonezii au pierdut cu Manchester United în 2008, dar au învins-o pe Bayern în 2012. City n-a mai niciodată în ultimul act până acum. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și