Închide meniul

Constantin Budescu, mai fit ca niciodată! Se pregătește pentru transferul la FCSB? „Nici la 18 ani nu arătai așa!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 aprilie 2021, 15:20

Constantin Budescu, mai fit ca niciodată! Se pregătește pentru transferul la FCSB? Nici la 18 ani nu arătai așa!”

Instagram Damac

Budescu, în formă maximă

Constatin Budescu a fost urmărit de-a lungul întregii sale cariere de kilogramele în plus. Este motivul pentru care "Budi" n-a mai jucat pentru echipa națională din septembrie 2018. "Magicianul" pare hotărât să apere din nou tricolorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Bundescu, în formă maximă

Budescu a postat pe rețele de socializare o imagine care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Până și kinetoterapeutul de la FCSB a rămas impresionat. 

„Te-ai apucat de programul meu?”, a glumit acesta. Și fostul atacant Costin Gheorghe i-a comentat lui Budescu: "Nici la 18 ani nu arătai așa!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUDESCU CONSTANTIN VALENTIN (@budescuconstantinvalentin10)

Gigi Becali îl așteaptă pe Constantin Budescu la FCSB

Finanțatorul celor de la FCSB este convins că Budescu va reveni la echipa sa. De altfel, "Budi" a postat recent o poză în tricoul roș-albaștrilor. 

Reclamă

"Budescu m-a sunat înainte să plece în Arabia. I-am spus: «Bă, Costică, du-te acolo până la vară, ia-le banii și după vii la noi». Eu am nevoie de el mai mult pentru cupele europene", spunea Becali acum ceva timp.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezounul 2017-2018, iar Becali a anunțat în mai multe rânduri că acesta are ușile deschise la echipa sa. ”Magicianul” vrea ca FCSB să ia titlul în acest sezon. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și