Închide meniul

Lovitură pentru Barcelona! Catalanii trebuie să aleagă: Super Liga Europei sau Messi. PSG stă la pândă! Anunțul făcut de Marca

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2021, 6:33

Reclamă
Lovitură pentru Barcelona! Catalanii trebuie să aleagă: Super Liga Europei sau Messi. PSG stă la pândă! Anunțul făcut de Marca

Profimediaimages

Leo Messi poate pleca de la Barcelona

Conducerea celor de la Barcelona va fi nevoită să aleagă între participarea în Super Liga Europei și Leo Messi. Argentinianul vrea cu orice preț să-ți îndepliniească visul, și anume, câștigarea unui trofeu cu echipa națională, după cum anunță spaniolii de la Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA a anunțat că vor fi repercursiuni asupra echipelor care vor participa în Super Liga Europei, una dintre acestea urmând a fi interzicerea jucătorilor formațiilor respective la echipele naționale. 

Astfel Messi nu va mai putea evolua pentru Argentina la Cupa Mondială, și, foarte posibil, nici la Copa America, lucru care nu este deloc pe placul starului catalanilor.

Leo Messi ar putea ajunge la PSG

Marca anunță faptul că Messi se va întâlni în perioada următoare, alături de tatăl său, cu cei din conducerea catalanilor, pentru a se decide asupra viitorului său, după ce Barcelona s-a alăturat Super Ligii Europei.

Cum Messi își dorește enorm să câștige un trofeu cu Argentina, lucru care se poate întâmpla în următoarele 18 luni, perioadă în care se va juca Copa America și Cupa Mondială, acesta ar putea pleca de la Barcelona, iar PSG abia așteaptă.

Reclamă

Opțiunile lui Messi, pentru a evolua la nivel înalt și la echipa de club sunt limitate, după ce s-a înființat Super Liga Europei. Francezii de la PSG sunt gata să-i facă o super ofertă starului argentinian, jucător pe care-l doresc de mult timp.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și