Închide meniul

Olimpiu Moruţan, "paşi importanţi" către marele Inter Milano. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport. Suma uriaşă cerută de Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 11:23

Reclamă
Olimpiu Moruţan, "paşi importanţi" către marele Inter Milano. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport. Suma uriaşă cerută de Gigi Becali

Hepta

Olimpiu Moruțan poate pleca de la FCSB

"O surpriză amară pentru Leverkusen şi Hoffenheim, care au aflat că au rămas în spatele lui Marotta. Tranzacţia este blocată deocamdată, ţinând cont că Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru el", susţine sursa citată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florian Vulturar anunţă transferul uriaş al lui Olimpiu Moruţan

În ultima perioadă, de Olimpiu Moruţan s-au interesat mai multe cluburi, printre care şi Inter Milano. Impresarul lui Moruţan, Florin Vulturar, a lăsat să se înţeleagă că jucătorul ar putea alege un alt campionat puternic din Europa. Este vorba de Bundesliga. Familia lui Moruţan e stabilită de 10 ani în Germania.

"Sperăm că următorul pas va fi într-unul din top 5 campionate, iar aici se numără şi Bundesliga, bineînţeles. Părinţii lui Moruţan locuiesc în Germania de 10 ani", a declarat Vulturar, pentru Sky Germania.

Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa

Olimpiu Moruţan (21 ani) este la mare căutare în Europa. Porto, echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a pus ochii pe fotbalistul FCSB.

Jurnaliştii de la O Jogo notează că "dragonii" sunt pe urmele "perlei" lui Becali de mai mult timp. De asemenea, aceştia au amintit de faptul că latifundiarul din Pipera a profitat de forma bună a a lui Moruţan pentru a se asigura că nu-l va vinde cu mai puțin de 20 de milioane de euro. De Moruţan s-au interesat şi câteva echipe din Franţa.

Reclamă

Olimpiu Moruţan este cotat la două milioane de euro de transfermarkt.de. În acest sezon, jucătorul de la FCSB a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile, marcând 6 goluri şi oferind şi 12 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și