Închide meniul

Scandal în Premier League. 3 jucători ai lui Leicester, scoşi din lot după ce au încălcat protocolul pentru Covid-19

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 7:53

Reclamă
Scandal în Premier League. 3 jucători ai lui Leicester, scoşi din lot după ce au încălcat protocolul pentru Covid-19

Profimediaimages

Brendan Rodgers a scos 3 jucători din lotul lui Leicester

"Suntem un club care are un set de valori. Dacă nu luăm sancţiuni, jucătorii nu învaţă. Nu există animozitate, sunt băieţi buni, dar avem un mod de a lucra şi de a ne pregăti pentru meciuri. Cei care îl încalcă sunt excluşi", a explicat antrenorul "vulpilor". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leicester e pe locul 3 în Premier League

Sancţiunea celor trei jucători a fost ridicată după meciul de la Londra. Aceştia îşi vor putea găsi locul în echipă pentru partida cu Southampton, din semifinalele Cupei Angliei, de week-end-ul viitor.

Leicester a pierdut, duminică, meciul cu West Ham, scor 2-3, în etapa a 31-a a Premier League. Oaspeţii au rămas pe locul 3 după acest eşec, cu 56 de puncte, dar "ciocănarii", acum pe locul 4, s-au apropiat la un punct de podium.

Ianis Hagi ar putea ajunge la Leicester 

Ianis s-a adaptat deja cu rigorile fotbalului britanic, după experiența la Rangers. Giovanni Becali crede că Premier League va fi următoare destinație a mijlocașului de 22 de ani. A sugerat și o echipă: Leicester City.

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în ianuarie 2020. El mai are contract cu formația scoțiană până în 2024. Românul este cotat la 6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Reclamă

"E un club luat de un bogat, pe care l-a pedepsit viața cu moartea aceea cu elicopterul, a rămas fiul lui, dar tatăl lui a inventat Leicesterul pe mapamondul fotbalului. Și să iei un titlu cu 5.000 cota ca să câștigi campionatul… Ca să ajungă casele de pariuri să le dea banii ălora pe la mijlocul campionatului ca să nu-i sărăcească", spunea Becali, cu o lună în urmă. 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și