Închide meniul

Erling Haaland are zilele numărate la Borussia Dortmund! Motivul pentru care nemții sunt obligați să renunțe la golgheterul norvegian

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2021, 17:18

Reclamă
Erling Haaland are zilele numărate la Borussia Dortmund! Motivul pentru care nemții sunt obligați să renunțe la golgheterul norvegian

profimediaimages

Erling Haaland ar putea pleca de la Dortmund

Borussia Dortmund are probleme cu banii. Directorul sportiv al nemților, Michael Zorc, a recunoscut că meciurile făra spectatori au adus pierderi enorme la club. Formația de pe Signal Iduna Park poate pierde până la 90 de milioane de euro din cauza lipsei fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă va trebui să jucăm restul sezonului făra spectatori, în acest caz, vom avea pierderi între 80 și 90 de milioane de euro. Nu ne vom recupa acești bani. Va trebui să reacționăm într-un fel", a spus Michael Zorc într-o conferință de presă, citat de Sport.

Borussia Dortmund ar putea fi obligată să-l vândă pe Erling Haaland

Jurnaliștii s-au întrebat în ce fel "va reacționa" Borussia Dortmund la pierderile financiare. Vânzarea lui Erling Haaland a fost adusă imediat în discuție. Cu toate acestea, Michael Zorc a făcut un anunț ferm.

"Nu văd vreun motiv să vorbesc despre transferuri în acest moment. În legătură cu Erling Haaland, cred că am spus-o deja de trei ori, avem o poziție clară și am comunicat cu toți cei implicați. Asta e tot ce am de zis", a mai spus Zorc.

Borussia Dortmund i-a setat prețul lui Haaland la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza atacantului norvegian va scădea la "numai" 75 de milioane. Prin urmare, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani încă din această vară.

Reclamă

Tatăl lui Erling Haaland, Alf-Inge, și agentăul său, Mino Raiola, s-au văzut deja cu reprezentanții Barcelonei și ai lui Real Madrid. 

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Acum, el este cotat la 110 milioane de euro.

Erling Haaland i-a dat un autograf lui Octavian Șovre

Erling Haalad și arbitrul român Octavian Șovre au fost protagoniștii fazei serii în UEFA Champions League. Starul norvegian i-a oferit un autograf lui Șovre pe cartonaș.

Reclamă 4 / 0/3

Gestul arbitrului român a fost criticat dur, adevaratul motiv din spatele acestuia a ieșit la iveală. Șovre strânge suveniruri de la fotbaliști de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav.

Manchester City – Borussia Dortmund, meciul arbitrat de brigada lui Octavian Șovre și Ovidiu Hațegan, s-a terminat 2-1. Erling Haaland n-a marcat, dar a făcut un joc bun.

Starul norvegian are 10 goluri în acest sezon de UEFA Champions League. De când a venit la Dortmund, Haaland a înscris 49 de goluri în 51 de meciuri. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și