Închide meniul

Kylian Mbappe NU mai rămâne la PSG! Decizie radicală după ce a răpus-o pe Bayern în Champions League. Și-a ales deja noua destinație

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2021, 16:27

Reclamă
Kylian Mbappe NU mai rămâne la PSG! Decizie radicală după ce a răpus-o pe Bayern în Champions League. Și-a ales deja noua destinație

profimediaimages

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

Kylian Mbappe ar fi decis să refuze prelungirea contractului cu PSG, scrie Deportes Cuatro. Sursa citată notează că atacantul francez are un singur obiectiv: să joace pentru Real Madrid. Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. Parizienii vor fi nevoiți să-l vândă încă din această vară, ca acesta să nu plece gratis la finalul contractului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe nu își va prelungi contractul cu PSG

Potrivit presei internaționale, campioana Franței îl vinde pe Mbappe "la reducere". PSG va cere 120 de milioane de euro în schimbul lui. Site-ul de specialitate Transfermarkt i-a oferit o cotă de 180 de milioane de euro. 

Kylian Mbappe a reușit o "dublă" împotriva lui Bayern Munchen în faza sferturilor UEFA Champions League. La finalul jocului, starul francez a a vorbit despre situația contractuală de la PSG:

"Am mai spus-o și înainte, nu știu nimic. Nu vreau să se vorbească despre viitorul meu și să ignorăm victoria cu Bayern. Ar fi necinstit față de colegii mei, față de club. Cel mai important lucru este victoria din această seară", a declarat Kylian Mbappe pentru Sky Germania. 

Planul nebun al Florentino Perez

Sursa citată scrie că Real Madrid va începe negocierile cu Mbappe imediat după ce jucătorul primește acordul clubului. Florentino Perez vrea să-l aducă la pachet cu Erling Haaland.

Reclamă

Tatăl jucătorului norvegian și agentul său, Mino Raiola, s-au întâlnit deja cu reprezentanții lui Real Madrid. De altfel, impresarul pare singurul impediment în realizarea mutării. Perez n-a transferat niciodată un jucător impresariat de Mino Raiola. 

Erling Haaland și Kylian Mbappe sunt golgheterii acestui sezon de Champions League, cu 8 și, respectiv, 10 goluri. Mbappe are nu mai puţin de 21 de goluri în 34 de meciuri pentru PSG în UEFA Champions League. Se apropie de golgheterul all-time al parizienilor. Edinson Cavani a punctat de 30 de ori, pentru clubul din capitala Franţei, în cea mai importantă competiţie europeană.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și