Închide meniul

Bayern Munchen – PSG 2-3 | Thomas Muller, declaraţia serii: Nu existau plângeri dacă băteam cu 6-3

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 8:00

Reclamă
Bayern Munchen – PSG 2-3 | Thomas Muller, declaraţia serii: Nu existau plângeri dacă băteam cu 6-3

ProfimediaImages

Thomas Muller, declaraţii după Bayern Munchen - PSG 2-3

"Trebuie să marcăm mai mult! Poţi întotdeauna vorbi despre golurile pe care le primeşti, dar nu cred că ar fi existat plângeri dacă scorul ar fi fost 5-3 sau 6-3 pentru noi. Cumva, ne-am împuşcat în picior. Acum, trebuie să revenim", a spus Thomas Muller, la finalul meciului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Hansi Flick au şutat de 12 ori pe spaţiul porţii lui Navas, de 9 ori pe lângă, iar alte 10 au fost blocate de apărarea oaspeţilor. 15-1 a fost şi raportul cornerelor. Chiar şi aşa, PSG s-a impus cu 3-2 la Munchen. 

Bayern Munchen – PSG 2-3 | Reacţia lui Mauricio Pochettino

De peste doi ani nu mai pierduse Bayern Munchen în Champions League. Pentru antrenorul bavarezilor, Hansi Flick, a fost primul eşec în cea mai importantă competiţie a Europei. De partea cealaltă, Mauricio Pochettino a scos în evidenţă efortul uriaş al jucătorilor. 

"Sunt fericit pentru rezultat şi pentru atitudinea echipei, care s-a găsit în situaţii dificile contra celei mai bune echipe din Europa. Trebuie să felicităm jucătorii pentru sacrificiul lor enorm. Vrem să repetăm acest gen de prestaţii", a spus antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, citat de Daily Mail.

Kylian Mbappe a fost vedeta lui PSG. Francezul a reuşit o dublă la Munchen şi a ajuns la 8 goluri în actualul sezon din Champions League.

Reclamă

"Nu am avut mereu motive să zâmbesc, dar nu sunt aici ca să mă ascund. Îmi place să joc astfel de meciuri și să fiu decisiv. (…) Am fost la înălțimea provocării", a spus Mbappe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și