Închide meniul

VIDEO. Un suporter al lui Liverpool a făcut nebunia anului! A creat un design cu stema clubului din peste 24.000 de capace de bere

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 14:27

Reclamă
VIDEO. Un suporter al lui Liverpool a făcut nebunia anului! A creat un design cu stema clubului din peste 24.000 de capace de bere

captură Twiteer Deadlinenews

Nebunia unui suporter al lui Liverpool

Bărbatul strângea capacele din luna noiembrie 2020. Peste 112 ore a petrecut la realizarea măreței lucrări. Rezultatul este unul spectaculos!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nebunia unui fan al lui Liverpool

Lockdown-ul din Marea Britanie l-a "ajutat" pe bărbat. A apelat la toți cunoscuții pentru a strânge capacele de sticlă. Deși a terminat lucrarea, tot a mai rămas cu câteva mii de capace. 

"În mod ironic, a fost ultima zi 'liberă' de vineri înainte de lockdown. Unul dintre prietenii mei a menționat că știe pe cineva care și-a facut podeaua din baie cu capace de sticlă, așa că atunci mi-a venit ideea. În acea noapte, am venit acasă cu aproximativ 30 de capace de sticlă și acesta a fost începutul.

Am dat cuvântul prietenilor, familiei etc., iar capacele au început să se rostogolească. M-au ajutat și câteva restaurante locale, când li s-a permis să se deschidă. Am colectat și primit capace până în februarie. Acum am rămas cu câteva mii. 

Reclamă

Sunt un mare fan al lui Liverpool. Un prieten mi-a sugerat să pun logo-ul echipei în designul podelei, așa că am creat un șablon unde ar trebui să se potrivească diferitele capace colorate. După câteva teste, am fost fericit că sunt gata să încep proiectul. 

„Am început totul pe 21 noiembrie și l-am finalizat pe 21 martie, anul acesta", a declarat suporterul lui Liverpool", a declarat suporterul lui Liverpool. 

Liverpool – Real Madrid, în "sferturile" Champions League

Liverpool – Real Madrid este reeditarea finalei UEFA Champions League din 2018. Atunci, madrilenii câștigau cu 3-1 la Kiev și puneau mâna pe al treilea trofeu consecutiv în cea mai importantă competiție inter-cluburi.

Reclamă 4 / 0/3

La aproape 3 ani de la acel moment, cei doi coloși se vor întâlni din nou. Ambele suferă pe plan intern în acest sezon și vor să se salveze cu un parcurs de vis în Champions League.

Programul sferturilor de finală ne aduce meciuri pe 6-7 aprilie (turul) şi 13-14 aprilie (returul). Semifinalele se vor juca în 27-28 aprilie (turul), iar returul se va disputa pe 4 şi 5 mai. Finala UEFA Champions League ar urma să se dispute pe 29 mai, pe stadionul Ataturk din Istanbul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și