Închide meniul

Cristiano Ronaldo, desfiinţat după umilinţele suferite de Juventus! Antonio Cassano a pus tunurile pe starul portughez: "Un eşec! Se gândeşte doar la recorduri"

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 16:04

Reclamă
Cristiano Ronaldo, desfiinţat după umilinţele suferite de Juventus! Antonio Cassano a pus tunurile pe starul portughez: "Un eşec! Se gândeşte doar la recorduri"

profimediaimages.ro

Cristiano Ronaldo, desfiinţat de Antonio Cassano

Eşecul din Serie A a atras din nou critici la adresa lui Cristiano. Ronaldo a fost notat cu 5 pentru prestaţia din meciul cu Benevento, iar Antonio Cassano a răbufnit. Fostul mare atacant italian crede că transferul portughezului a fost un eşec, iar prezenţa lui în vestiar îi afectează şi pe ceilalţi jucători de la Juventus, printre care se numără Kulusevski.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Juventus l-a transferat ca să câştige Liga Campionilor, însă a avut rezultate mai slabe cu el decât avea înaintea lui. A câştigat titlul în Serie A şi fără el. A fost un eşec. Este un jucător căruia trebuie să îi dai mingea pentru a înscrie. Se gândeşte doar la recordurile lui. Nu mai e la fel ca în urmă cu 4 ani. 

Antonio Cassano: "Nu mai e la fel ca în urmă cu 4 ani!"

Pirlo, ca antrenor, e începător şi nu are experienţa de a gestiona relaţia cu cel mai popular jucător de pe planetă. Kulusevski, de exemplu, e condiţionat de Ronaldo. Nu e liber, trebuie mereu să îl caute pe teren. Problemele apar dacă ai tineri fără o mentalitate puternică.", a spus Cassano în cadrul unui interviu cu Christian Vieri, citat de Mirror.

Peste 100 de milioane de euro i-a plătit Juventus lui Real Madrid în 2018 pentru Cristiano Ronaldo. Ajuns la 36 de ani, el mai are contract cu campioana Italiei până în 2022.

Cristiano Ronaldo nu mai scapă de critici! Celebrul Luciano Moggi l-a făcut praf pe starul portughez

Criticile pentru Cristiano Ronaldo au început imediat după eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor. Fostul președinte al bianconerilor, Luciano Moggi, l-a desființat pe starul portughez.

Reclamă

”Ronaldo, care a devenit pentru toată lumea un țap ispășitor, a vrut să arate ce mare jucător este și că nu trebuie criticat. A dat trei goluri, dar după fiecare reușită contra lui Cagliari și-a dus mâna la ureche pentru a le spune tuturor că nu au dreptate.

Nimeni nu contestă că e un mare jucător, dar nici el nu trebuie să se supere dacă strâmbăm din nas pentru că a fost breșa de la golul de 2-2 prin care Porto a obținut calificarea", a declarat Luciano Moggi, citat de calciomercato.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și