Închide meniul

Veste uriaşă pentru Florin Niţă! "Au început deja negocierile" Portarul român, favorit să fie noul Tătăruşanu din poarta României

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2021, 14:17

Reclamă
Veste uriaşă pentru Florin Niţă! "Au început deja negocierile" Portarul român, favorit să fie noul Tătăruşanu din poarta României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Niţă, favorit să fie noul Tătăruşanu din poarta României

În vârstă de 33 de ani, portarul român se află într-o formă de zile mari în Cehia. Niţă a bifat 18 meciuri, în toate competiţiile, iar conducerea Spartei Praga vrea să îi ofere un nou contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înţelegerea românului expiră în această vară, iar jurnaliştii de la isport.blesk.cz informează că goalkeeper-ul este dorit pentru încă două sezoane. 

"Negocierile între club şi jucător au început. Sparta i-a oferit lui Niţă un contract valabil pentru următorii doi ani", a dezvăluit o sursă din anturajul clubului pentru sursa citată.

Portarul român este cotat la un milion și jumătate de euro în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermakrt.com.

"Florin Niţă își asumă responsabilități şi are performanţe excelente. Eu îmi doresc să rămână. Viitorul lui se leagă de filozofia clubului, iar întrebarea trebuie adresată directorului sportiv.", spunea Vaclav Kotal, fostul antrenor al Spartei Praga, la finalul lunii ianuarie.

Reclamă

Mirel Rădoi a anunţat lotul României pentru preliminariile CM 2022. Florin Niţă, favorit să îi ia locul lui Tătăruşanu în poarta naţionalei

Selecţionerul a a anunţat astăzi lotul României pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia. Florin Niţă nu lipseşte de pe lista lui Rădoi şi este favorit să ia locul Ciprian Tătăruşanu între buturile naţionalei.

Lotul României pentru meciurile din martie din preliminariile CM 2022:

Programul României din martie din preliminariile CM 2022:

Reclamă 4 / 0/3

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și