Închide meniul

VIDEO | Fază virală! Un jucător a alergat la banca adversă și s-a bucurat în fața antrenorului care l-a dat afară de la fosta echipă

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2021, 5:44

Reclamă
VIDEO | Fază virală! Un jucător a alergat la banca adversă și s-a bucurat în fața antrenorului care l-a dat afară de la fosta echipă

captură Twitter

Kevin Ellison, moment inedit în Morecambe - Newport 1-3, din liga a 4-a din Anglia

Totul s-a petrecut în timpul meciului Morecambe – Newport 1-3, din liga a 4-a din Anglia. Kevin Ellison, fost jucător la Morecambe, a închis tabela în minutul 79. El n-a uitat de experiența traumatizantă din tabără gazdelor și a vrut să-l taxeze pe fostul său antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A alergat până la banca tehnică adversă și s-a bucurat exact în fața tehnicianului care i-a făcut viața grea la Morecambe. La fosta echipă, Ellison a fost forțat să se antreneze pe cont propriu și exclus din lot. 

Un jucător s-a bucurat în fața antrenorului care l-a exclus din lot

S-a terminat 3-1 pentru Newport, iar Ellison și-a luat revanșa cu vârf și îndesat. Noua lui echipă este pe locul 4 în League Two, la patru puncte de primul loc care asigură promovarea directă. Morecambe ocupă poziția a 7-a, ultimul care duce la barajul pentru promovare.

Kevin Ellison a petrecut 9 ani la Morecambe (2011-2020) înainte să fie dat afară de fostul său antrenor. În prezent, Ellison are 42 de ani. 

Reclamă

Erling Haaland s-a bucurat în fața portarului advers, în Dortmund – Sevilla 2-2

Scene asemănătoare cu cele din liga a 4-a din Anglia s-au petrecut și în UEFA Champions League. Portarul Bono i-a apărat un penalty lui Erling Haaland în Dortmund – Sevilla 2-2, dar lovitura de pedeapsă s-a reluat. Atacantul norvegian nu a mai ratat și a doua oară. 

 Imediat după ce a l-a învins pe goalkeeper-ul andaluzilor, Haaland a început să urle la acesta din cauza tensiunilor dintre cei doi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și