Închide meniul

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus, făcut praf! "I-au plătit un milion de euro pe gol. Ar trebui să plece la finalul sezonului"

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 12:05

Reclamă
Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus, făcut praf! "I-au plătit un milion de euro pe gol. Ar trebui să plece la finalul sezonului"

ProfimediaImages

Cristiano Ronaldo e jucătorul lui Juventus

"Ronaldo este un transfer ratat, am spus-o de la început. Îl respect, el este un mare campion, dar a venit ca un jucător prea scump. A pus multe condiţii. Juventus e la pământ. Dacă nu îl vinde pe Ronaldo, trebuie să regândească strategia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cristiano Ronaldo ar trebui vândut în acestă vară"

Toată lumea trebuie să accepte unde a greşit. I-au plătit un milion de euro pentru fiecare gol. Ar trebui să se despartă de el la finalul anului", a spus Giovanni Cobolli Gigli. 

Obiectivul "Bătrânei Doamne" după achiziţionarea lui Cristiano, pentru peste 100 de milioane de euro, a fost câştigarea Ligii Campionilor. În ultimele 3 sezoane, însă, piemontezii nu au depăşit faza sferturilor de finală, fiind eliminaţi, pe rând, de Ajax, Olympique Lyon şi Porto. 

Acţiunile lui Juventus s-au prăbuşit la bursă

Adus şi pentru a produce bani mulţi pentru Juventus, Cristiano Ronaldo nu a reuşit acest lucru. Mai mult, după eşecul cu Porto, acţiunile clubului au scăzut, miercuri, cu 8.17%, la bursa din Milano. Informaţia a fost oferită de AFP.

Acţiunile au ajuns la preţul unitar de 0,791 de euro, pe o piaţă care scade doar cu 0,3 la sută. Pe de altă parte, eliminarea din faza optimilor mai aduce o pierdere de 10 milioane de euro, care ar fi fost generată de eventuala calificare în sferturile Ligii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 VIDEOCanada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 au fost în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 Vezi toate știrile
Citește și