Închide meniul

Debbie, prima femeie-președinte din istoria federației engleze de fotbal. 157 de ani au ”domnit” bărbații!!!

Cătălin Oprișan Publicat: 9 martie 2021, 12:26

Reclamă
Debbie, prima femeie-președinte din istoria federației engleze de fotbal. 157 de ani au ”domnit” bărbații!!!

The Times

Debbie Hewitt, prima femeie într-un birou al bărbaților

Federația Engleză de Fotbal (FA) e gata să numească, pentru prima dată în istoria de 157 de ani, un președinte… femeie, conform celor de la ”The Times”. Este vorba despre Debbie Hewitt, de 57 de ani, cea care, în 2011, a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic, pentru servicii aduse atât firmelor particulare, cât și sectorului public. Mai mult, aceeași sursă dezvăluie că mai multe doamne s-ar afla pe o ”listă scurtă” cu posibili președinți, creată după ce Greg Clarke și-a dat demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clarke, 63 de ani, a fost nevoit să-și semneze plecarea la capătul unui scandal imens, el referindu-se la jucătorii asiatici și negri cu apelativul ”de culoare, pentru care a fost condamnat de întreaga societate britanică. Într-un alt interviu, întrebat de ce nu sunt mai mute… portărițe, Clarke a spus că ”femeilor nu le place să le lovești cu mingile”. 

Prima întrunire a FA a avut loc la taverna ”Freemason” din Great Queen Street, Londra, pe 26 octombrie 1863, la ea participândb reprezentanții a 11 cluburi: Blackheath, Charterhouse, Perceval House, Keningston School, War Office, Crystal Palace, Blackheath Propietary School, The Crusaders, Forest și No Name's Club. 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și