Închide meniul

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după cucerirea titlului în Scoţia + Fanii lui Rangers, show la mare înălţime! Au ironizat-o pe rivala Celtic într-o manieră inedită

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2021, 13:04

Reclamă
Prima reacţie a lui Ianis Hagi după cucerirea titlului în Scoţia + Fanii lui Rangers, show la mare înălţime! Au ironizat-o pe rivala Celtic într-o manieră inedită

profimediaimages.ro

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a devenit campion cu Rangers

Fanii au făcut show la înălţime în timpul meciului Dundee United – Celtic, meci la finalul căruia titlul a ajuns pe Ibrox după un deceniu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii lui Rangers au închirat un avion care a survolat stadionul lui Dundee cu un banner pe care scria  "Ne vedeți acum? 55 de titluri"

Ianis Hagi a câştigat campionatul cu Rangers! Primul titlu din cariera românului şi reacţia internaţionalului român

Rangers avea nevoie de un pas greşit făcut de rivala Celtic, în deplasarea de la Dundee United, pentru a deveni matematic campioană. Partida s-a încheiat 0-0, iar Rangers a cucerit titlul cu 6 meciuri rămase de disputat şi un avantaj de 20 de puncte.

Reclamă

Ianis Hagi a cucerit al patrulea trofeu din carieră, după Cupa României, Supercupa României, ambele cu Viitorul, şi Supercupa Belgiei, cu Genk.

La scurt timp după ce a devenit campion cu Rangers, Ianis a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care face o plecăciune în faţa suporterilor scoţieni. "(n.r. – titlul cu numărul) 55 livrat." a scris internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și