Închide meniul

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers! "E mai bun decât tatăl său!" Ce notă a primit după meciul în care a marcat cu St. Mirren

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2021, 16:55

Reclamă
Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers! "E mai bun decât tatăl său!" Ce notă a primit după meciul în care a marcat cu St. Mirren

profimediaimages.ro

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers

Internaţionalul român a înscris în primul minutul după pauză, când scorul era 2-0 pentru gazde. Şutul acestuia cu piciorul stâng l-a lăsat fără replică e portarul advers. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat de fanii lui Rangers, după golul cu St. Mirren

După reuşita românului, reacţiile nu au întârziat să apară. Fanii lui Rangers nu doar că l-au lăudat pe fiul "Regelui", dar au scris că Ianis l-a depăşit pe marele Gică Hagi.

"E mai bun decât tatăl său!", "Îl ador pe Ianis Hagi. Ce jucător!", "Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri în a doua parte a sezonului", "Superb fotbalist e Hagi!" şi "Ce calitate are Hagi!" sunt câteva dintre mesajele scrise de fani pe reţelele de socializare. 

Ianis Hagi, una dintre cele mai mari note, după Rangers – St. Mirren

Ianis Hagi a primit nota 7,5 de la site-ul sofascore, fiind depăşit doar de Ryan Kent (8,7) şi Connor Goldson (8,3). În 74 de minute, el a avut un singur şut pe poartă, cu care a reuşit să stabilească scorul final. 

Ianis a reuşit două driblinguri, iar 84% dintre pasele sale au fost precise. Culmea, el a comis două faulturi şi a fost faultat o singură dată, deşi este un jucător de atac.

Reclamă

VIDEO | Ianis Hagi, gol superb pentru Rangers. Cum a marcat fiul "Regelui", în meciul care îl aduce la un pas de titlul de campion

Ianis Hagi a marcat al treilea gol al meciului dintre Rangers şi St. Mirren din campionatul Scoţiei.

Echipa lui Steven Gerrard poate deveni campioană în Scoția încă din acest weekend. Condiția este ca Celtic să nu câștige duminică pe terenul lui Dundee United.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și