Închide meniul

Ce lovitură! Răzvan Lucescu, aproape de un club uriaş din Europa. Marea rivală a tatălui său îl cheamă să o ducă în Liga Campionilor

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 14:58

Reclamă
Ce lovitură! Răzvan Lucescu, aproape de un club uriaş din Europa. Marea rivală a tatălui său îl cheamă să o ducă în Liga Campionilor

Zuma Press / Xinhua via Hepta

Răzvan Lucescu, dorit de Fenerbahce

Răzvan Lucescu s-a despărţit în acest sezon de Al Hilal, formaţie cu care a câştigat titlul şi Cupa Campionilor Asiei. Lucescu Junior nu duce lipsă de oferte. Jurnaliştii de la Fotomac susţin că Lucescu junior este dorit de Fenerbahce Istanbul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erol Bulut, cel care acum este antrenor la Fenerbahce, este în pragul demiterii. Următorul meci al lui Fenerbahce este cu Trabzonspor, iar Bulut poate fi dat afară. Nu este prima dată când Răzvan Lucescu este dorit de Fenerbahce. Turcii l-au dorit şi în vară, dar Răzvan a decis să rămână la Al Hilal. Pe lista celor de la Fenerbahce se află şi Cristoph Daum, fostul selecţioner al României. 

Fenerbahce este în criză după ce a pierdut două din ultimele trei partide şi a ajuns la 6 puncte în spatele liderului Galatasaray. 

Răzvan Lucescu, demis de la Al Hilal

Lucescu a fost demis de la Al Hilal din cauza rezultatelor neconcludente din ultima perioadă. Înfrângerea cu penultima clasată, Damac, echipa lui Constantin Budescu, i-a fost "fatală".

Cu toate acestea, Răzvan Lucescu a fost un succes imens la Al Hilal, în sezonul precedent. Românul a făcut "tripla", cucerind campionatul din Arabia, Cupa Regelui și Liga Campionilor Asiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și