Închide meniul

Cristiano Ronaldo i-a dat replica lui Lionel Messi! Portughezul a scris o nouă pagină de istorie în Verona – Juventus 1-1

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2021, 20:26

Reclamă
Cristiano Ronaldo i-a dat replica lui Lionel Messi! Portughezul a scris o nouă pagină de istorie în Verona – Juventus 1-1

profimediaimages

Cristiano Rondalo, replică pentru Lionel Messi

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi împart scena fotbalului de mai bine de 15 ani. Ajunși la vârste înaintate, cei doi nu dau niciun semn că s-ar gândi la retragere. Mai mult, Cristiano și Leo continuă să facă spectacol și să fie decisivi pentru echipele lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crsitiano Ronaldo, gol în Hellas Verona – Juventus

Pe Marc'Antonio Bentegodi, Ronaldo a deschis scorul pentru Juventus în minutul 49. Atacantul campioanei Italiei a șutat necruțător, după o pasă excelentă a lui Federico Chiesa.

A fost cel de-al 57-lea gol din ultimele 60 de meciuri oficiale la Juventus. În total, portughezul are 71 de reușite în 84 de partide în tricoul "Bătrânei Doamne". El mai are nevoie de numai șapte goluri pentru a intra în top 10 marcatori ai lui Juventus în Serie A.

Reclamă

Cristiano Ronaldo deține și recordul pentru cele mai multe goluri din istoria fotbalului. De asemenea, el este și golgheterul all-time al celor de la Real Madrid, cu 450 de goluri în 438 de jocuri.

După remiza cu Verona, Juventus a rămas la opt puncte în spatele liderului Inter. Echipa lui Andrea Pirlo este pe locul trei în Serie A, la patru lungimi de AC Milan, a doua clasată. Juventus are un meci mai puțin disputat decât rivalele din Milano.

Lionel Messi a dat recital în Sevilla – Barcelona 0-2

Nici Lionel Messi nu s-a lăsat mai prejos. Argentianianul a avut o prestație de cinci stele în victoria Barcelonei pe terenul Sevillei. 

Reclamă 4 / 0/3

Messi a dat golul de 2-0 și i-a pasat decisiv lui Ousmane Dembele, la prima reușită a catalanilor. Starul argentinian are cifre remarcabile împotriva Sevillei.

 Messi are 38 de goluri și 17 assist-uri în 42 de meciuri împotriva Sevillei. Decarul Barcelonei a marcat sau a oferit o pasă decisivă la fiecare 66 de minute. Mai mult, Messi e golgheter în La Liga, cu 19 goluri. 

După 2-0 cu Sevilla, catalanii s-au apropiat la numai două puncte de liderul Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone are însă două meciuri mai puțin disputate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și