Închide meniul

Sevilla – Barcelona 0-2 | Lionel Messi a decis derby-ul din La Liga. A reuşit un gol şi un assist şi are cifre astronomice împotriva andaluzilor

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2021, 16:47

Reclamă
Sevilla – Barcelona 0-2 | Lionel Messi a decis derby-ul din La Liga. A reuşit un gol şi un assist şi are cifre astronomice împotriva andaluzilor

profimediaimages

Lionel Messi, cifre uriașe

Barcelona începe să viseze din nou la titlu. După 2-0 cu Sevilla, catalanii s-au apropiat la numai două puncte de liderul Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone are însă două meciuri mai puțin disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele și Lionel Messi au adus victoria Barcelonei pe Ramon Sanchez Pizjuan. Starul Argentinian are cifre remarcabile împotriva Sevillei.

Lionel Messi, cifre astronomice împotriva Sevillei

Andaluzii sunt victima preferată a starului argentinian. Messi are 38 de goluri și 17 assist-uri în 42 de meciuri împotriva Sevillei. Decarul Barcelonei a marcat sau a oferit o pasă decisivă la fiecare 66 de minute.

Lionel Messi este lider și în clasamentul golgheterilor din Spania. Argentinianul are 19 reușite în 25 de meciuri. Pe locul doi se flă bunul sau prieten, Luis Suarez, cu 16 goluri. Messi are și șase pase decisive.

Reclamă

Barcelona a ajuns la șapte victorii consecutive în deplasare. Catalanii mai au nevoie de succese ca să egaleze cea mai bună serie din istoria clubului pe teren străin (12 victorii în sezonul 2010-2011).

Lionel Messi, mai bun ca Lewandowski și Haaland în 2021

Lionel Messi are un început excelent de an. În cele 14 de meciuri a marcat 14 goluri şi a oferit patru pase de gol. Argentinianul este urmat în topul marcatorilor din 2021 de Lewandowski, cu 14 goluri, şi de Haaland, cu 10 reuşite.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona se pregătește acum să facă de două ori "remontada". Catalanii urmează să joace returul din semifinalele Cupei Spaniei, după 0-2 cu Sevilla în tur. După, echipa lui Koeman se pregătește de șocul cu PSG din "optimile" Champions League. Încearcă să revină de la 1-4. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și