Închide meniul

"Cui ai vrea să îi dai un assist, lui Mbappe sau lui Haaland?" Toni Kroos a răspuns fără nicio ezitare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 8:05

"Cui ai vrea să îi dai un assist, lui Mbappe sau lui Haaland?" Toni Kroos a răspuns fără nicio ezitare

ProfimediaImages

Toni Kroos, infectat cu COVID-19

Înainte de meciul cu Borussia Monchengladbach, Toni Kroos a fost întrebat cine şi-ar dori să se afle la capătul celălalt al paselor sale, Mbappe sau Haaland. Răspunsul său a venit pe loc: "Benzema".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea răspunsul lui Toni Kroos

Erling Haaland şi Kylian Mbappe, pe lista lui Real Madrid

Există şi varianta ca cei doi atacanţi să facă pereche în atacul letal al "galacticilor", dar pentru asta Florentino Perez ar trebui să bage adânc mâna în buzunare. 

Mbappe (22 de ani) e cotat la 180 de milioane de euro şi în această stagiune a marcat 21 de goluri în 30 de meciuri. 6 din ele au venit în Champions League. El şi-a mai trecut în cont şi 9 pase decisive în toate competiţiile.

De partea cealaltă, Haaland (20 de ani) are o cotă de piaţă de 110 milioane de euro şi, în cele 25 de partide disputate în toate competiţiile acestui sezon, a marcat 27 de goluri (8 în Champions League). El a oferit şi 7 assist-uri.

Erling Haaland, dorit de Real Madrid

Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători, poate face afacerea anului în fotbalul mondial. Starul celor de la Dortmund, Erling Haaland, poate ajunge la Real Madrid.

Reclamă

"Este tot timpul plăcut când cineva te doreşte", a spus Haaland, când a fost întrebat despre interesul pentru el al celor de la Real Madrid. Clubul e gata să ofere 90 de milioane de euro, plus încă doi jucători: Luka Jovic și Mariano Diaz.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și