Închide meniul

News Alert | Drum liber pentru Dan Petrescu către Celtic. Neil Lennon şi-a dat demisia. Anunţul oficial

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 6:33

Reclamă
News Alert | Drum liber pentru Dan Petrescu către Celtic. Neil Lennon şi-a dat demisia. Anunţul oficial

Abaca Press via Hepta

Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor

"Neil a servit clubul ca jucător şi ca antrenor şi a avut multe succese. Să nu uităm că a reuşit tripla domestică de curând", se arată într-un comunicat emis de scoţieni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut parte de un sezon dificil, din cauza multor factori. Este frustrant şi dezamăgitor că nu am putut să rămânem pe culmile din sezoanele trecute. Am muncit la fel de mult ca întotdeauna şi am încercat să rezolv lucrurile, dar nu am reuşit", a spus Lennon, care va fi înlocuit de secundul John Kennedy, până la anunţarea unui nou manager. 

Lennon o lasă pe Celtic pe locul 2 în Scoţia, cu 64 de puncte, cu 18 mai puţine decât echipa lui Ianis Hagi, Rangers. 

Dan Petrescu, variantă pentru Celtic?

După ce şi-a dat demisia de la CFR Cluj, au existat zvonuri în presa din Scoţia că Dan Petrescu ar putea veni să lupte la titlu cu Ianis Hagi. Culmea e că tocmai marţi, "Bursucul" s-a despărţit de Kayserispor şi ar putea ajunge acum la Celtic.

La sfârşitul anului trecut, Dan Petrescu avea o cotă de 9/1 ca să o antreneze pe Celtic Glasgow. Cu Petrescu pe bancă, clujenii au eliminat-o pe Celtic în preliminariile Champions League şi au mers în grupe, cu o victorie impresionantă, 4-3, la Glasgow. 

Reclamă

Cele două formaţii s-au întâlnit apoi şi în grupele Europa League. Din patru întâlniri, Petrescu a obţinut două victorii, un egal şi a cedat o singură dată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și