Închide meniul

Costuri de 20 de ori mai mari pentru Atletico, după ce meciul cu Chelsea, din Champions League, a fost programat la București

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 12:55

Reclamă
Costuri de 20 de ori mai mari pentru Atletico, după ce meciul cu Chelsea, din Champions League, a fost programat la București

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Arena Națională este cel mai mare stadion din țară

Jurnaliștii de la El Mundo au anunțat faptul că Atletico a cheltuit 200.000 de euro pentru organizarea meciului la București, față de 10.000 de euro cât ar fi costat-o pe clubul din Madrid dacă partida s-ar fi jucat în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone și-a dorit ca partida să se joace la București

Madrilenii au ales Bucureștiul la dorința expresă a lui Cholo Simeone. Antrenorul celor de la Atletico merge pe mâna lui Luis Suarez.

În principiu, clubul a avut mai multe variante. Desigur, se schimbă situația, dar pentru toată lumea. A trebuit să zburăm patru ore, Chelsea a fost nevoită să zboare șase ore. Vom juca ca și cum ar fi fost casa noastră.

Jucăm acasă şi avem încredere că Luis poate înscrie (n.r. întrebat de ce nu înscrie Suarez, acasă, în Champions League).

Chelsea este un club foarte puternic financiar care se întărește întotdeauna foarte bine. Anul acesta a făcut-o cu fotbaliști tineri și foarte buni. De la sosirea lui Tuchel, cifrele lor s-au îmbunătățit mult”, a declarat Simeone înaintea jocului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și