Închide meniul

Francezii au anunţat care este preţul lui Kylian Mbappe, după hat-trick-ul de senzaţie cu Barcelona. Suma aiuritoare

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 16:52

Reclamă
Francezii au anunţat care este preţul lui Kylian Mbappe, după hat-trick-ul de senzaţie cu Barcelona. Suma aiuritoare

Profimedia

Kylian Mbappe a reuşit un hat-trick

În urmă cu un an, PSG dorea pe Kylian Mbappe suma de 250 de milioane de euro, ceea ce ar fi însemnat un nou record în fotbal în materie de transfer. Recordul este deţinut de Neymar, care s-a transferat în 2017 de la Barcelona la PSG pentru suma de 222 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi Mbappe este mai strălucitor ca niciodată, cei de la PSG s-ar mulţumi cu o sumă mai mică. Jurnaliştii de la Le Parisien susţin că preţul actual al lui Mbappe este de 200 de milioane de euro.

 Kylian Mbappe, performanţă URIAŞĂ pe Camp Nou

PSG a învins-o cu 4-1 pe Barcelona, în optimile de finală ale UEFA Champions League. Campionii Franţei au făcut spectacol pe Camp Nou şi s-au răzbunat pentru eşecul istoric din ultimul meci direct, când au cedat cu 1-6. Kylian Mbappe a fost omul meciului.

Starul francez a dezvăluit ce discuţie a avut antrenorul său de la PSG, Mauricio Pochettino. 

"A venit la mine și m-a întrebat: 'De câte ori ai câștigat pe Camp Nou?'. I-am spus că am câștigat un meci, cu Espanyol, iar el mi-a răspuns: 'Mâine vei câștiga pentru a doua oară'.

Reclamă

Este cu adevărat un jucător de top, vedem cum scrie istorie în fața noastră. Trebuie să rămânem concentrați, mai sunt 90 de minute de jucat", a declarat Pochettino, după victoria manşa tur a optimilor de finală din Champions League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și