Închide meniul

Cosmin Olăroiu ar putea să îi ia locul lui Răzvan Lucescu la arabi. Anunţul făcut

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2021, 11:19

Reclamă
Cosmin Olăroiu ar putea să îi ia locul lui Răzvan Lucescu la arabi. Anunţul făcut

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a plecat de la Jiangsu Suning, echipă cu care a reuşit să câştige primul titlu. Oli îi poate lua locul lui Răzvan Lucescu la Al Hilal, susţin jurnaliştii arabii, citaţi de sport.ro. Olăroiu a mai antrenat-o pe Al Hilal între 2007 – 2009 şi a reuşit să câştige un titlu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a fost demis de la Al Hilal

Răzvan Lucescu a suferit un nou eşec în Arabia Saudită. Al Hilal a pierdut cu 0-1 pe terenul penultimei clasate, Damac. Echipa antrenorului român a rămas cu șanse minime la titlu.

Al Hilal a anunțat oficial că Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor principal. "Am încheiat contractul cu Răzvan. Înlocuitorul său va fi brazilianul Rogerio Micali", se anunţă în comunicatul postat de club pe reţelele sociale.

Cosmin Olăroiu a plecat de la Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu nu mai este antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning. Antrenorul român, în vârstă de 51 de ani, a plecat de la echipa campioană din cauza neînţelegerilor cu şefii lui Jiangsu cu privire la transferuri. Aceştia au renunţat la mai mulţi jucători de bază.

Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, staff-ul, nu am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning şi cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru telekomsport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” Vezi toate știrile
Citește și