Închide meniul

Bayern Munchen, transfer stelar după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor. “Va fi jucătorul nostru din vară”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2021, 20:42

Bayern Munchen, transfer stelar după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor. “Va fi jucătorul nostru din vară”

profimediaimages

Bayern Munchen a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor

"Pot să confirm că Upamecano va fi jucătorul nostru din vară. Suntem foarte bucuroși”, a declarat Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al bavarezilor, pentru Bild.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen l-a transferat pe Dayot Upamecano 

Fundașul de 22 de ani va semna un contract pe cinci sezoane cu Bayern Munchen. Upamecano va deveni al șaselea francez din lotul lui Hansi Flick. Bayern îi mai are în componență și pe Corentin Tolisso, Biuna Sarr, Benjamin Pavard, Kingsley Coman și Lucas Hernandez.  

Upamecano era unul dintre cei mai curtați fotbaliști de pe piața transferurilor. Chelsea, Liverpool și Manchester United și-au manifestat toate interesul pentru serviciile sale, dar el a ales să continue în Bundesliga.  

Dayot Upamecano a ajuns la RB Leipzig în 2017, când a fost transferat de la “sora mai mică”, Red Bull Salzburg. El a jucat 139 de partide în tricoul lui Leipzig, echipă alături de care a ajuns până în semifinalele Champions League în sezonul trecut. 

Upamecano este cotat la 60 de milioane de euro, conform Transfermarkt. El a câștigat în 2015 Campionatul European U17 cu reprezentativa Franței.  

Reclamă

Bayern Munchen a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor 

Bavarezii s-au impus cu 1-0 în finala disputată cu Tigres, la Al Rayyan. Francezul Pavard este cel care a marcat singurul gol al meciului, în minutul 59.

A fost a doua oară în istorie când Bayern Munchen se impune la Campionatul Mondial al Cluburilor, după ediția din 2013. 

Pentru Bayern, acesta a fost al șaselea trofeu adjudecat într-un singur an, după titlul în Bundesliga, Cupa și Supercupa Germaniei, Liga Campionilor și Supercupa Europei. Este a doua echipă din istorie care reușește această performanță după Barcelona lui Pep Guardiola (2009). 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și