Închide meniul

EXCLUSIV | Cum a ajuns Atletico – Chelsea să se dispute pe Arena Națională! ”Simeone și-a dorit să joace la București!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 februarie 2021, 12:28

EXCLUSIV | Cum a ajuns Atletico – Chelsea să se dispute pe Arena Națională! ”Simeone și-a dorit să joace la București!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Arena Națională va găzdui partida dintre Atletico Madrid și Chelsea

Este și cazul partidei dintre Atletico Madrid și Chelsea care se va disputa la București. Gică Craioveanu a dezvăluit de ce a fost aleasă țara noastră pentru acest joc. Fostul internațional susține că decizia a fost luată la dorința expresă a lui Cholo Simeone care a câștigat Europa League pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar vorbeam aseară despre faptul că Ateltico și-ar dori să dispute meciul la București. Cred că cea mai importantă decizie, și decizia finală, de fapt, a fost a lui Simeone. El și-a dorit să se joace la București, ținând cont de faptul că acum câțiva ani a câștigat Europa League acolo. 

I-a plăcut foarte mult atmosfera, i-a plăcut orașul, pentru că Bucureștiul este un oraș frumos. Sper să fie un gazon bun și să nu dezamăgim, să facem o impresie bună”, a declarat Gică Craioveanu pentru AS.ro.

Atletico Madrid – Chelsea se va juca la București

UEFA a decis ca meciul dintre Atletico Madrid şi Chelsea să se joace pe Arena Naţională. Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal. Partida tur din Liga Campionilor se va desfăşura pe 23 februarie, de la ora 22:00, fără spectatori.

Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București.

Reclamă

Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori”, a anunțat FRF.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și