Închide meniul

Gestul controversat al lui Sergio Ramos pe Instagram: "Așa ne tratăm legendele! Este devastator"

Alexandru Ivan Publicat: 2 februarie 2021, 14:06

Reclamă
Gestul controversat al lui Sergio Ramos pe Instagram: "Așa ne tratăm legendele! Este devastator"

profimediaimages

Sergio Ramos, în ultimele șase luni de contract cu Real Madrid

Sergio Ramos a intrat în ultimele șase luni de contract cu Real Madrid, iar cele două părți sunt departe de a ajunge la o înțelegere. În aceste condiții, orice gest al căpitanului blanco, fie el și pe Instagram, stârnește o mulțime de controverse.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serigio Ramos a apreciat o postare care îl dă ca și plecat de la Real Madrid 

Ramos a dat “like” unei postări distribuite de un fan de la emisiunea El Chiringuito. Jurnaliștii de acolo au spus că veteranul de 34 de ani are șanse minime să mai continue pe Santiago Bernabeu. Suporterul care a distribuit postarea a scris “așa ne tratăm legendele”, iar Sergio Ramos a apreciat mesajul său. 

Căpitanul blanco și-a retras ulterior “like-ul”, dar fanii au făcut mai multe capturi de ecran, iar acestea au circulat pe tot internetul. Suporterul care a distribuit postarea apreciată de Ramos i-a transmis un mesaj public idolului său. 

 “Multumeșc Sergio Ramos pentru că ți-ai retras like-ul. Te rog gândește la noi, la fanii madrileni. Este devastator, prelungește-ți contractul”, a scris fanul lui Real Madrid pe Instgaram.  

Reclamă

Sergio Ramos, în ultimele șase luni de contract cu Real Madrid 

Ruptura dintre Sergio Ramos și Florentino Perez pare că nu are vreo rezolvare. Cei doi au negociat ultima dată pe 30 decembrie 2020, însă de-a atunci discuțiile au fost întrerupte complet. 

Cea mai probabilă destinație pentru Ramos este PSG, care este mai mult decât capabilă să-i îndeplinească pretențiile financiare. Și Bayern Munchen este interesată de serviciile acestuia, iar David Alaba ar putea să urmeze drumul capitalei Spaniei.  

Sergio Ramos are 34 de ani și se află la Real Madrid din 2005. El s strâns peste 650 de meciuri în tricoul blanco și a înscris 100 de goluri pentru galactici. Ramos a cucerit patru trofee Champions League și cinci titluri în La Liga alături de Real Madrid.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și