Închide meniul

Dramatism total în finala Copei Libertadores! O rezervă a marcat golul pentru trofeu, în minutul 90+9! Victorie uriaşă pentru Palmeiras

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 7:19

Reclamă
Dramatism total în finala Copei Libertadores! O rezervă a marcat golul pentru trofeu, în minutul 90+9! Victorie uriaşă pentru Palmeiras

ProfimediaImages

Palmeiras sărbătoreşte câştigarea Copei Libertadores

Bruno, jucătorul introdus pe teren în minutul 85, a marcat golul victoriei în minutul 90+9, cu o superbă lovitură de cap. Acesta este al doilea succes pentru Palmeiras în finala Copei Libertadores, după ce s-a mai impus în 1999. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palmeiras a câştigat Copa Libertadores

Santos rămâne cu cele trei trofee ale Copei Libertadores, cucerite în 1962, 1963 şi 2011, şi a ratat şansa de a deveni prima formaţie braziliană care câştigă titlul de patru ori. De notat e şi faptul că finala trebuia să se dispute în 2020, dar a fost amânată din cauza pandemiei. 

Portughezul Abel Ferreira a devenit al treilea antrenor din Europa care câştigă Copa Libertadores. Cea mai importantă competiţie inter-cluburi din America de Sud a mai fost adjudecată de Jorge Jesus (Flamengo 2019) şi de croatul Mirko Jozici (Colo Colo 1991).

Palmeiras va reprezenta America de Sud la Cupa Mondială a cluburilor din Qatar, iar fanii au sărbători performanţa cum se cuvine. 

Reclamă

Independiente rămâne cea mai titrată echipă din Copa Libertadores, după ce a câştigat toate cele 7 finale disputate. Boca Juniors a ridicat trofeul de 6 ori, Penarol a câştigat 5 ediţii, iar River Plate, 4. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și