Închide meniul

El e omul care e disperat să îl aducă pe Dennis Man la Parma: "S-a implicat personal! Va introduce şi bonusuri în ofertă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 13:44

El e omul care e disperat să îl aducă pe Dennis Man la Parma: "S-a implicat personal! Va introduce şi bonusuri în ofertă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man, aproape de un transfer istoric la Parma

Dennis Man este dorit la Parma de chiar de preşedintele celor de la Parma, Kyle Krause. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După ce l-au adus pe Andrea Conti, de la Milan, Parma se concentrează acum pe aducerea unui atacant. Clubul îl vizează pe Dennis Man, un atacant-extremă dreapta, născut în 1998, care joacă la Steaua Bucureşti. Oferta iniţială a fost de 10 milioane de euro, dar clubul român cere 14 milioane de euro.

Parma va introduce unele bonusuri în ofertă, deoarece Man este favoritul personal al preşedintelui Krause. De altfel, acesta s-a implicat personal şi a contactat el intermediarii pentru a continua discuţiile", a scris Gianluca Di Marzio.

Gigi Becali spune că transferul lui Man nu e gata

Transferul lui Dennis Man la Parma a intrat în impas. Gigi Becali a anunţat, în exclusivitate la AS.ro, că dacă italienii nu vor prezenta o garanţie bancară, "perla" nu va pleca de la FCSB nici pentru 13 milioane de euro, plus bonusuri de alte două milioane.

"Nu s-a făcut niciun transfer. Nu îl dau pe Man dacă nu îmi oferă italienii garanţie bancară. Astea sunt cifrele, 13 milioane de euro, plus două milioane bonusuri", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și