Închide meniul

Mircea Lucescu s-a frecat la ochi după ce a văzut cel mai ciudat gol al începutului de an. Cum a putut înscrie Dinamo Kiev

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 6:23

Reclamă
Mircea Lucescu s-a frecat la ochi după ce a văzut cel mai ciudat gol al începutului de an. Cum a putut înscrie Dinamo Kiev

ProfimediaImages

Mircea Lucescu a văzut cel mai ciudat gol

După o minge respinsă de un adversar la marginea careului, fundaşul dreapta Tomasz Kedziora a şutat, balonul l-a lovit în spate pe Tsygankov şi traiectoria l-a păcălit pe portarul adversarilor şi a intrat în poartă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost golul care a stabilit scorul final, 2-0. Prima reuşită îi aparţinea lui Clayton. Astfel, Dinamo arată că merge bine şi în partidele de pregătire, asta după ce, în Ucraina, echipa lui Il Luce e pe primul loc, cu un singur punct avans faţă de Şahtior Doneţk. 

Intră aici pentru a vedea golul lui Dinamo Kiev!

Meci cu scandal pentru Mircea Lucescu, în Ucraina

Mircea Lucescu s-a războit cu arbitrii în ultimul meci din campionat, cel dintre Dinamo Kiev şi Kolos Kovalivka, scor 2-2. Antrenorul român a intrat pe teren pentru a-i cere socoteală 'centralului' pentru că i-a acordat cartonaş roşu lui Şepelev.

Cazul a fost analizat de Comisia de Disciplină, iar secretarul Federaţiei a anunţat ce măsuri s-au luat. "Il Luce" a fost suspendat o etapă, iar arbitrul a fost mustrat pentru că nu a trecut incidentele în raportul de joc. 

Momentul de maximă tensiune s-a petrecut imediat după pauză, în minutul 52, după un atac al lui Șepelev la Cernomoreț. Arbitrul a luat și decizia de a-l elimina pe Șepelev după consultarea imaginilor video.

Reclamă

Inițial, Șepelev primise doar cartonașul galben, dar arbitrul l-a eliminat după ce s-a consultat cu asistentul video și a revăzut faza pe monitor. A fost suficient ca Mircea Lucescu să își iasă din minți și să intre pe teren, până la mijlocul terenului.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
Vezi toate știrile
Citește și