Închide meniul

Prima reacţie a lui Cosmin Olăroiu cu privire la plecarea de la Jiangsu Suning: "Am bilet pe 2 februarie"

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 15:15

Reclamă
Prima reacţie a lui Cosmin Olăroiu cu privire la plecarea de la Jiangsu Suning: "Am bilet pe 2 februarie"

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu a cucerit titlul în China

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Olăroiu ar negocia cu Al Nasr

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este adevărat! Nu am discutat cu absolut nimeni, nici nu ştiu de unde a apărut asta. Repet, nu am vorbit cu nimeni din partea acestui club. Eu am bilet pentru data de 2 februarie către China. Sunt pregătit să merg pe data de 2!”, a spus Olăroiu pentru Telekomsport

Arabii au anunţat că Olăroiu ar putea fi noul antrenor al lui Al Nasr

Jurnaliştii din Emiratele Arabe Unite au venit cu precizări. "Clubul Al-Nasr este în negocieri avansate cu românul Cosmin Olăroiu, care ar putea veni antrena echipa în cea mai scurtă perioadă. Meciul cu Fujairah, de luni, va fi ultimul pentru Krunoslav Jurcic pe bancă", anunţă cei de la 433_UAE.

Chinezii au încercat să îi reducă salariul lui Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu are probleme în China. Antrenorului românului i s-a propus scăderea salariului. Olăroiu s-a opus categoric şi este decis să plece. "Oli" câştigă 7 milioane de euro pe an la Jiangsu Suning.

Mai mult, românul este nemulțumit și de maniera în care chinezii gestionează transferurile. Acesta și-a pierdut unul dintre cei mai buni jucători din lot, pe brazilianul Alex Teixeira, iar Jiangsu nu a adus vreun locuitor.

Reclamă

Cosmin Olăroiu a ajuns în China în martie 2018. Acesta a adus în sezonul trecut primul titlu din istoria lui Jiangsu Suning și a disputat și finala Cupei, pierdută însă cu 2-0 în fața celor de la Shandong Luneng.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și