Închide meniul

OFICIAL | Marius Şumudică a fost prezentat de Rizespor. Ceremonia anunţată de turci

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 13:54

Reclamă
OFICIAL | Marius Şumudică a fost prezentat de Rizespor. Ceremonia anunţată de turci

Site Rizespor

Marius Şumudică a fost prezentat de Rizespor

Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Rizespor. Românul va semna contractul valabil pe un an şi jumătate în cadrul unei ceromonii în care va fi prezent şi preşedintele clubului, Hasan Kartal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a ajuns la un acord cu antrenorul român Marius Ninel Șumudică până la sfârșitul sezonului 2021-2022, după ce acesta s-a întâlnit cu vicepreședintele Ali Zeki Saruhan. Tehnicianul va semna contractul în cadrul unei ceremonii ce va avea loc marți, 26 ianuarie, în prezența președintelui Hasan Kartal”, se anunță pe site-ul oficial al clubului Rizespor.

Tehnicianul român a ţinut să facă lumină şi în privinţa informaţiilor conform cărora ar fi fost dorit de Galatasaray.

"Nu am primit o ofertă de la Galatasaray, nu sunt încă la acel nivel. Nu e vorba că am refuzat o ofertă din Arabia Suadită. Am ales Turcia, iubesc Turcia. Prioritatea mea nu sunt banii", a spus şi Marius Şumudică. 

Rizespor l-a prezentat şi pe Damjan Djokovic

Damjan Djokovic a semnat cu Rizespor. Fostul mijlocaş al celor de la CFR Cluj s-a înţeles cu echipa lui Marius Şumudică pentru un contract valabil pe un an şi jumătate.

Reclamă

Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al clubului. Informaţiile apărute în Turcia susţin că Rizespor i-a oferit lui Damjan Djokovic un salariu de 500.000 euro pe sezon. Marius Șumudică și-a exprimat cu desăvârșire dorința de a pune mâna pe semnătura fotbalistului din Gruia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și