Închide meniul

VIDEO | Nebunie totală! Valentin Mihăilă a marcat primul său gol la Parma, în super-meciul cu Lazio. Românul a avut și o bară. Finalul a fost dramatic

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 21:04

Reclamă
VIDEO | Nebunie totală! Valentin Mihăilă a marcat primul său gol la Parma, în super-meciul cu Lazio. Românul a avut și o bară. Finalul a fost dramatic

Profimedia

Valentin Mihăilă, primul gol pentru Parma

Valentin Mihăilă a marcat primul său gol la Parma. În minutul 83, Valentin Mihăilă a dejucat pasul la ofsaid al celor de la Lazio și l-a executat pe Strakosha cu un șut pe jos, cu latul, din interiorul careului. Cu 10 minute înainte, Mihăilă a lovit bara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio a deschis scorul prin Parolo și se părea că nu avea probleme de a merge mai departe în Cupa Italiei. Din păcate pentru Mihăilă, Lazio a marcat golul calificării în ultimul minut, prin Muriqi. 

VIDEO AICI CU GOLUL MARCAT DE MIHĂILĂ. 

Valentin Mihăilă câștigă o avere la Parma

Valentin Mihăilă a dat lovitura la doar 20 de ani. Tânărul jucător s-a transferat la Parma, acolo unde câștigă o avere. Giovanni Becali a dezvăluit salariul jucătorului.

Mihăilă primește 53.000 de euro pe lună. ”Mihăilă are 640.000 de euro, net, la Parma”, a dezvăluit Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Reclamă

Câți bani a încasat Craiova pentru Mihailă

Universitatea Craiova l-a vândut pe Valentin Mihăilă la Parma în schimbul sumei de 8,5 milioane de euro, dar nu toți banii au ajuns în contul liderului din Liga 1.

Rotaru susține că Universitatea Craiova a încasat de fapt 6 milioane de euro, restul mergând către terți. Oltenii vor primi banii până în 2023.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și