Închide meniul

Zinedine Zidane şochează după ruşinea mondială din Cupa Spaniei, Alcoyano – Real Madrid 2-1! "Nu este o rușine, nici vorbă"

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 5:49

Reclamă
Zinedine Zidane şochează după ruşinea mondială din Cupa Spaniei, Alcoyano – Real Madrid 2-1! "Nu este o rușine, nici vorbă"

ProfimediaImages

Declaraţiile lui Zinedine Zidane după eşecul din Cupa Spaniei

"Eu sunt antrenorul, responsabilitatea este a mea, mi-o asum, ca întotdeauna. Dacă am fi înscris al doilea gol, era alt meci. Așa este fotbalul. Portarul a avut două, trei intervenții decisive. Al doilea gol nu a vrut pur și simplu să vină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane: Rezultatul cu Alcoyano nu este o ruşine

Acesta este cuvântul folosit de voi, rușine. Nu este cuvântul folosit de mine. Așa este fotbalul, este dificil. În mod normal, jucăm cu o echipă din Liga a 3-a, ar fi trebuit să câștigăm, dar nu a fost așa. Dar nu este o rușine, nici vorbă!

Acest gen de lucruri se întâmplă, trebuie să ți le asumi, eu mi le asum în totalitate. Vom continua să muncim. Nu o vom lua razna de la un singur rezultat", a spus Zidane. 

Real Madrid, chin în Cupă cu Alcoyano

Real Madrid a fost eliminată în 16-mile Cupei de Alcoyano, o echipă din liga a treia, care a dat golul decisiv în inferioritate numerică!

Real a condus cu golul lui Militao, din minutul 45. Dar gazdele au egalat prin Solbes, în minutul 80. În prelungiri, Alcoyano a rămas în zece jucători, în minutul 110, dar Casanova a punctat cinci minute mai târziu. Real a fost eliminată cu 2-1.

Reclamă

Isco, Casemiro şi Vinicius sunt printre vedetele care au jucat de la început pentru Real. Iar Kroos, Hazard şi Benzema au intrat pe parcurs.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și