Închide meniul

Transformare incredibilă! Cum arată Fernando Torres, la un an şi jumătate de la retragere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 12:25

Transformare incredibilă! Cum arată Fernando Torres, la un an şi jumătate de la retragere

Hepta

Fernando Torres a revenit la Atletico Madrid

Ajuns la 36 de ani, acesta a uimit pe toată lumea cu forma fizică în timpul unui clip filmat pentru colaborarea cu AW8 Southeast Asia a clubului Atletico Madrid. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Torres a revenit la Atletico Madrid

După ce s-a retras din cariera de fotbalist, El Nino a revenit la Atletico Madrid, în septembrie 2020, unde a devenit secund la echipa a doua a clubului de pe Wanda Metropolitano. Acum, el devine antrenorul principal. 

Torres este unul dintre jucătorii titraţi ai Spaniei. El a evoluat pentru echipe mari precum Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea sau AC Milan, şi a câştigat Liga Campionilor sau Europa League, în două rânduri. 

Pentru naţionala Spaniei, el a debutat în 2003 şi şi-a adjudecat două titluri europene şi o Cupă Mondială. Mai mult, în 2008, el a înscris singurul gol al finalei cu Germania, care i-a adus Furiei Roja trofeul. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și