Închide meniul

Radu Drăguşin, "la 48 de ore" de o mutare spectaculoasă! Anunţul făcut de italieni

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 9:46

Reclamă
Radu Drăguşin, "la 48 de ore" de o mutare spectaculoasă! Anunţul făcut de italieni

ProfimediaImages

Radu Drăguşin, aproape de un transfer în Serie A

Astfel, conform tuttomercatoweb.com, Drăguşin ar ajunge la Sassuolo, sub formă de împrumut, iar echipa lui Chiricheş l-ar trimite la Torino pe Gianluca Scamacca (22 de ani), atacant care ar urma să devină rezerva lui Alvaro Morata. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin ar putea fi împrumutat la Sassuolo

Chiar dacă sursa citată nu specifică dacă Drăguşin va fi împrumutat sau cedat definitiv, prima variantă pare cea mai probabilă, mai ales că Juventus face tot posibilul să-i prelungească înţelegerea stopperului.

"După meciul cu Napoli, din Supercupa Italiei, asaltul final ar trebui să înceapă. Negocierile sunt în desfășurare, iar următoarele 48 de ore vor fi decisive", scriu italienii. 

Radu Drăguşin, debut ca titular la Juventus

Radu Drăgușin a fost titular în premieră pentru Juventus în meciul cu Genoa, din Cupa Italiei. Românul i-a avut alături, în defensivă, pe Chiellini și Demiral.

Radu Drăgușin are 18 ani și a ajuns la juniorii lui Juventus în 2018. El a bifat 17 apariții pentru echipa Primavera a bianconerilor. Cota sa de piață este de 800.000 de euro, conform transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și