Închide meniul

Alertă la Barcelona! Messi ar putea primi o suspendare uriaşă după eliminarea din partida cu Bilbao

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2021, 19:54

Reclamă
Alertă la Barcelona! Messi ar putea primi o suspendare uriaşă după eliminarea din partida cu Bilbao

AFP7 / Irina R. Hipolito via Hepta

Messi ris©a o suspendare uriașă

Lionel Messi riscă să fie suspendat pentru 12 partide, dacă Federația Spaniolă va considera că gestul său asupra lui Asier Villalibre a fost unul "agresiv", scrie dailymail.co.uk.  Acesta l-a lovit pe jucătorul lui Bilbao în cap, după ce a expediat o pasă, iar arbitrul i-a acordat direct cartonașul roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi riscă o suspendare de 12 meciuri

Un astfel de verdict ar reprezenta o mare lovitură pentru Ronald Koeman. Barcelona este deja la șapte puncte în spatele liderului Atletico Madrid și are și două jocuri mai mult disputate decât elevii lui Diego Simeone. 

Dacă Federația Spaniolă nu va fi considera că gestul lui Messi a fost unul agresiv, atunci decarul catalanilor va primi o suspendare de maximum trei partide.

Ronald Koeman îi ia apărarea lui Lionel Messi

"Pot să înțeleg ceea ce a făcut Messi. Nici nu știu de câte ori a fost faultat și este normal să reacționezi așa, ca jucător care încerci în mod constant să driblezi. Va trebui să revăd faza", a spus antrenorul Barcelonei.

Reclamă

Barcelona a condus până aproape de finalul celor 90 de minute regulamentare, dar Villalibre a marcat golul care a împins meciul în prelungiri. Reușita decisivă a fost semnată de Inaki Williams, care a fructificat o pasă excelentă furnizată de Iker Muniain.

Bilbao s-a impus în final cu 3-2 și a adâncit și mai tare criza traversată de formația blaugrana.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și