Închide meniul

PSG confirmă planul pentru transferul monstruos al lui Lionel Messi: "Am făcut o rezervare la masa negocierilor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 13:43

PSG confirmă planul pentru transferul monstruos al lui Lionel Messi: "Am făcut o rezervare la masa negocierilor"

Profimedia

Lionel Messi

Printre posibilele destinaţii ale lui Lionel Messi sunt cele două puteri financiare: Manchester City şi PSG. Oficialii campioanei Franţei au confirmat deja interesul pentru Lionel Messi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mari fotbaliști precum Messi sunt mereu pe lista noastră la PSG. Dar încă nu e momentul să vorbim despre asta, nu e nici momentul să visăm la asta.

Dar suntem printre cei care urmăresc ce se întâmplă cu Messi, suntem foarte atenți, chiar am făcut o rezervare la masa negocierilor…Mai sunt 4 luni, în fotbal asta înseamnă o eternitate, mai ales în aceste vremuri” a declarat Leonardo într-un interviu pentru France Football.

Lionel Messi a pierdut Supercupa Spaniei cu Barcelona

Lionel Messi a pierdut Încă un trofeu cu Barcelona: Supercupa Spaniei cu Bilbao, scor 2-3. Mai mult, Messi a fost eliminat. Starul argentinian nu mai fusese eliminat niciodată, într-un meci oficial. A fost nevoie de 15 ani petrecuţi în tricoul Barcelonei şi 753 de meciuri.

"E mai bine să nu vorbesc, am înţeles că Messi a faultat. Nu ştiu câte faulturi au comis adversarii împotriva lui. Messi a încercat să dribleze şi nu a putut. Dacă îl iert? Trebuie mai întâi să revăd faza", a declarat Ronald Koeman la conferinţa de presă.

Reclamă

"Nu este nevoie să intrăm în polemici. Agresiunea lui Messi mi se pare clară. În final, neputinţa e normală, dar acum nu mai contează", a precizat Asier Villalibre.

Pentru reacţia nervoasă din prelungirile disputei cu Bilbao, Messi riscă să fie suspendat între 2 şi 4 meciuri. Faultul a fost făcut fără minge, astfel că va lipsi sigur atât în meciul din Cupa Spaniei cu Cornella, cât şi în La Liga cu Elche.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și