Închide meniul

Vărul lui Lionel Messi, erou în Brazilia! A marcat golul promovării şi ce a urmat e incredibil. Totul s-a întâmplat în doar 6 minute

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 6:56

Reclamă
Vărul lui Lionel Messi, erou în Brazilia! A marcat golul promovării şi ce a urmat e incredibil. Totul s-a întâmplat în doar 6 minute

Ole

Emanuel Biancucchi este vărul lui Lionel Messi

Filmul celor şase minute este spectaculos. Emanuel Biancucchi a intrat pe teren în locul vedetei echipei, decarul Alan Mineiro. El a încasat imediat un cartonaş galben şi a marcat apoi singurul gol al partidei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a ales să îşi dea jos tricoul după ce a trimis mingea în plasă şi a primit şi al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Echipa a rezistat ultimele 13 minute şi fără el şi şi-a asigurat promovarea în liga a doua. 

Lionel Messi, prima eliminare la Barcelona

Tot un cartonaş roşu a primit şi Lionel Messi, primul al carierei, în finala Supercupei Spaniei (2-3 cu Bilbao). Starul Barcelonei a clacat şi a lovit un adversar, fără minge. El a fost eliminat după ce Jesus Gil Manzano a consultat VAR.

După eliminarea de duminică, Messi va primi o suspendare de cel puţin două jocuri. Ţinând cont de lovitura aplicată intenţionat lui Villalibre, pedeapsa ar putea fi de patru partide. 

Reclamă

A fost o premieră! Lionel Messi nu mai fusese eliminat niciodată, într-un meci oficial. A fost nevoie de 15 ani petrecuţi în tricoul Barcelonei şi 753 de meciuri.

"E mai bine să nu vorbesc, am înţeles că Messi a faultat. Nu ştiu câte faulturi au comis adversarii împotriva lui. Messi a încercat să dribleze şi nu a putut. Dacă îl iert? Trebuie mai întâi să revăd faza", a declarat Ronald Koeman la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și