Închide meniul

Anunțul uriaș despre viitorul lui Lionel Messi! Dezvăluirea de ultimă oră a lui Joan Laporta

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 12:35

Reclamă
Anunțul uriaș despre viitorul lui Lionel Messi! Dezvăluirea de ultimă oră a lui Joan Laporta

Șoc la Barcelona

Profimedia

Lionel Messi mai are doar șase luni de contract cu Barcelona și este liber să negocieze cu cine își dorește. Joan Laporta a făcut însă un anunț care îi va linisti pe fanii catalani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta: " Știu că vrea să rămână

„Acum, Messi este concentrat 100% la meciurile cu PSG din Champions League și la cursa de urmărire a lui Atletico. Nu știu dacă va evolua duminică (în finala Supercupei Spaniei, cu Athletic Bilbao), dar va fi pe bancă și își va încuraja colegii.

Leo este din ce în mai mulțumit, se bucură! Știu că vrea să rămână și știu că va face tot ce poate pentru a rămâne mereu, atât timp cât clubul îi poate oferi ceva la care să se adapteze”, a spus Laporta pentru Diario Sport.

Lionel Messi nu a vorbit public despre plecarea sa de la Barcelona. Argentinianul a refuzat să comenteze și cursa pentru alegerile electorale de la club, cu toate că spaniolii au speculat că familia lui Messi i-a acordat deja votul de încredere lui Joan Laporta.

Alegerile electorale de la Barcelona. Laporta, principalul favorit

Alegerile pentru președinția Barcelonei au fost programate, inițial, pe 24 ianuarie, însă ele au fost amânate din cauza pandemiei de Covid-19. Acestea se vor desfășura pe 7 martie.

Reclamă

Doar trei candidați au rămas în cursa alegerilor, iar Joan Laporta este principalul favorit. El se va lupta pentru conducerea Barcelonei cu Victor Font și Toni Freixa.

Laporta s-a mai aflat la șefia catalanilor și în perioada 2003-2010. Echipa a câștigat două trofee UEFA Champions League în timpul mandatului său.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și